Loslaten, ik kan het!

Buiten, Nieuwe balans Geef een reactie

Vanmorgen gewandeld langs paadjes en velden tussen Bingelrade, Etzenrade en Jabeek. In een heerlijk najaarszonnetje raak ik steeds meer vertrouwd met de Komoot-wandelapp. Ik merk dat ik minder bezig ben met de knopjes en de kunstjes van de app en meer met de prachtige, vaak weidse omgeving. Genietend van de rust maak ik mijn hoofd leeg, ik merk dat ik steeds gemakkelijker (onbezorgder) van huis ga, ik laat mijn gepieker steeds beter los. In plaats daarvan ontstaan in mijn hoofd de mooiste ideeën en ontmoet ik leuke mensen, heb fijne inspirerende gesprekken zelfs. Kortom een heerlijke, zonnige ochtend in een prachtige, divers Limburgs landschap. Het was weer een feestje.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *