Eenvoudiger leven in onrustige tijden | Mark Verhees

Persoonlijke Ontwikkeling

Dit is een boek om opgewekt van te worden. In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Wantaarover schrijft Mark Verhees in zijn nieuwe boek Eenvoudige leven in onrustige tijden. Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering, zegt hij. Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien. Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over wat je zoekt, zul je vinden. Het merendeel van de adviezen van Mark Verhees zijn mij niet vreemd. Ik merk dat ik veel van die tips al vaak dagelijkks toepas. Zeker nu, sinds in 24/7 voor mijn man zorg ben ik me er erg bewust van. Toch is het fijn om al die tips in dit boek zo samengevat nogmaals te lezen. Fijn om er even voor te gaan zitten, want dat doe je met dit boek. Ik leer ervan hoe belangrijk de tips in het dagelijks leven zijn en kan met dit boek al die goed adviezen weer opnieuw tot me laten doordringen. Het is een bijzonder fijn en positief boek, een boek dat bij mij past, een boek waar ik vrolijk van word.

< VorigeVolgende >