Gezondheid Liefde Vrijheid | Joseph Oubelkas

Literatuur & Biografieën Geef een reactie

Gezondheid Liefde Vrijheid’ is het tweede boek van Joseph Oubelkas. Het is het vervolg op zijn bestseller ‘400 brieven van mijn moeder’ en precies zo krachtig en indrukwekkend. In dit 2e boek beschrijft hij de eerste jaren van weer-thuis-zijn na de heftige periode in Marokko. Opnieuw raakt hij me met zijn levensfilosofie. Zo puur, zo eerlijk en zo oprecht. Het ontroert me hoe hij opnieuw bouwt aan een gelukkig leven, maar het raakt me vooral ook hoe hij bij zijn vele lezers en luisteraars de gevoelige snaar raakt. Dat doet hij ook bij mij. Hij leert me nog meer om dingen los te laten en minder over de ander te oordelen. Joseph reikt me zo meer bouwsteentjes aan voor het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Een indrukwekkend en fascinerend mooi boek.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *