Huisje Boompje Beest | Roos Schlikker

Literatuur & Biografieën Geef een reactie

Ik lees meestal boeken die me helpen de wereld beter te begrijpen. Het boek ‘Huisje Boompje Beest’ van Roos Schlikker is wat dat betreft voor mij een uitzondering. Huisje Boompje Beest is een boeiend verhaal vol humor, een verhaal dat zo maar waargebeurd kan zijn. Roos schetst het leven van een gewoon gezin in een gewone straat met gewoon de dingen van alledag. Ik geniet van de schrijfstijl van Roos, ik verwonder me telkens hoe ze in een paar zinnen zoveel kan vertellen. En dat doet ze beeldend, als lezer denk je regelmatig: ‘Ik woon ook in die straat, ik ken die mensen…..’ Kortom: hartstikke leuke boek.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *