Ik (k)en mijn ikken | Berry Collewijn & Judith Budde & Karin Brugman

Persoonlijke Ontwikkeling Geef een reactie

Wat een leuk boek! Ik heb mijzelf weer een beetje beter leren kennen door het boek van Karin Brugman, Judith Budde en Berry Collewijn. De auteurs nemen je op een mooie manier mee in hun boek Ik ken mijn ikken en geven inzicht in de theorie van de Voice Dialogue Method. Ze doen dat aan de hand van heel veel praktische en herkenbare voorbeelden. Met dit boek zet je een eerste grote stap in meer inzicht in jezelf, je gedrag en je gevoel. Je leert beter te luisteren naar je zelf. En lukt dat met dit boek niet helemaal of wil je meer verdieping dan zijn de auteurs uitstekende trainers/coaches om je daarmee (individueel) op weg te helpen. Het boek in één zin: Leer jezelf zien en blijf jezelf zien.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *