Je bent wat je doet | Roos Vonk

Persoonlijke Ontwikkeling

Zondermeer een fijn en bruikbaar boek. Voor ieder die wil leren over en van zichzelf. Wie kent het niet: je neemt je iets voor en er komt niets van terecht. We willen wel, een betere versie van onszelf is heel dichtbij, maar het komt er niet van. ‘Later’, zeggen we dan. En we sjoemelen vrolijk door. Ik las de herziene versie van Je bent wat je doet waarin Roos Vonk op  een vlotte, toegankelijke wijze, met humor en veel voorbeelden laat zien hoe we onszelf in de weg zitten en de regie over ons leven in handen kunnen nemen. In mijn leven, het leven van mijn man en mij speelt behoud van eigen regie een grote rol. Veel wat Roos hierover schrijft is herkenbaar en ik doe al veel dingen goed denk ik. Toch spiegelt Roos ook en dat is soms best confronterend. Maar het boek van Roos triggert me ook en leert me hoe ik me nog minder laat leiden door omstandigheden, situaties of verleidingen. Het is een praktisch geschreven boek, inspirerend en zeker niet ingewikkeld boek. Met toepasbare tips en best leuke verrassende adviezen over regie in je leven. Kortom: Voor ieder die wil leren over en van zichzelf. 

< VorigeVolgende >