Leven voor gevorderden | Esther Mostert

Persoonlijke Ontwikkeling

Heel eerlijk? Ik las niet echt veel nieuws in het boek Leven voor gevorderden van Esther Mostert.  De meeste tijd had ik het gevoel dat ik al veel dingen beleef, ervaar en doe op de manier zoals Esther aangeeft. Esther daagt je uit om in de spiegel te kijken en het leven te omarmen zoals het is. Om te zien wat er om je heen gebeurt en op te merken hoe je daarop reageert.  Om zo meer grip te krijgen op het leven. Het leven kent nu eenmaal grote problemen en kleine ongemakken, zegt ze. Ons bestaan is niet altijd even zinvol en zen, maar soms ook best pittig. Esther geeft je tools om je kwetsbare kant en onhebbelijkheden te ruimte te geven, zodat je beter met regenslag om leert gaan en meer uit het leven kan halen. Om echt te genieten van de gewone dingen van alledag. Zoals ik al zei, ik las niet echt iets nieuws. Toch stelt me het boek van Esther gerust: ik ben op de goede weg en da’s heel mooi om te lezen. 

< VorigeVolgende >