Live goes on

Blog, Leven in balans, Nieuws Geef een reactie

Het kan natuurlijk zijn dat het jou, lezer van mijn blogs, is opgevallen dat ik al een hele tijd geen blogs meer schrijf. Sinds mijn laatste blog (en eigenlijk al eerder) veranderde mijn leven drastisch.

Ik ontdekte opnieuw mijn plezier in wandelen. Met name in mijn eigen Limburgse omgeving verkende ik natuur en buitenzijn. Over die ervaringen en hoe de natuur mij spiegelt schrijf ik. En zeker na het overlijden van mijn lieve Mon helpt dat buitenzijn me mijn gedachten te ordenen, daarover vooral schrijf ik nu.

Je vindt al mijn wandelverhalen, natuurspiegelingen en alle zielenroerselen zoals een van mijn lezers zo mooi verwoordde op deze site onder het kopje Buiten. Neem gerust een kijkje en natuurlijk mag je me vertellen wat je er van vindt.

Over de boeken die ik lees schrijf ik nog steeds wat ik van die boeken vindt. Ik lees weliswaar minder de laatste tijd maar er zitten nog steeds prachtige pareltjes van boeken bij.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *