Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen – Ad Nouws

Zorg & Welzijn Geef een reactie

Wanneer je een goed beeld zoekt van wat Parkinson wel en wat het niet is, is het boek ‘Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen’ van Ad Nouws een aanrader. Ik kreeg het boek aangereikt van een vrouw, getrouwd een Parkinsonpatiënt, die samen met haar man aan de auteur hun verhaal deden. In zijn boek beschrijft de auteur aan de hand van meerdere interviews met Parkinsonpatiënten en hun familie het ziektebeeld en de impact in (ook de kleinste dingen van) het leven van mensen met Parkinson en hun naasten. Hij haalt alle misverstanden over Parkinson weg, vooral de ervaringsverhalen laten dit goed zien. Ook hoe heftig die impact kan zijn, steeds opnieuw en steeds anders. Kortom, een aanrader voor iedereen die er mee te maken krijgt of meer over Parkinson wil lezen.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *