Mijn leesjaar 2019

Nieuws

Het jaar 2019 was voor mij vooral een leesjaar. Door de zorg voor mijn man ben ik veel thuis en dat geeft me tegelijkertijd de gelegenheid om veel te lezen. Dat lezen werd in de loop der jaren een ware ontdekkingsreis, inmiddels verslind ik boeken. Het afgelopen jaar las ik meer dan 50 boeken. Vooral tijdens de rustuurtjes van mijn man reis ik vanaf mijn favoriete hoekje op de bank naar elke uithoek in de wereld. In het afgelopen jaar kreeg ik veel waardering voor goede onderzoeksjournalistiek, zeker als journalisten me laten zien hoe belangrijk de nuance van het nieuws is, hoe dat snelle meningsvorming of oordelen afremt. Op de een-na-laatste-dag-van-het-jaar heb ik mijn website bijgewerkt met recensies van alle interessante boeken die ik dit jaar las, boeken die me inspireren of die waarmee ik mijn inzichten en levenswijsheden verrijkt. Het zijn die boeken die ik graag bij jullie onder de aandacht breng.

< VorigeVolgende >