Niets meer te bewijzen | Marja Ruijterman

Persoonlijke Ontwikkeling 1 Reactie

Marja Ruijterman bewijst met haar boek ‘Niets meer te bewijzen’ dat het leven goed is zoals het is. Marja vertelt ongedwongen en openhartig over de kleine en grote dingen van het leven. Dingen die haar raakten, maar ook hoe ze deze meeneemt in de rest van haar leven. Ze vertelt over de vele ontmoetingen in haar leven en welke wijsheid haar deze ontmoetingen gaven. Ze zet me daarmee aan het denken over mijn eigen jeugd, wat mijn ouders mij gaven en ik besef waarom mijn normen en waarden zijn ontstaan. Ik begrijp mezelf weer een beetje meer nu. Marja laat je op een bijzonder mooie manier zien hoe alles zijn waarde heeft. Zo vond ik vanmorgen in een rommella een kaartje met de volgende spreuk: “Want als het regent, moet je niet hopen op zonneschijn, maar genieten van de wolken…” Een betere samenvatting van de essentie in het boek van Marja is er niet.

< VorigeVolgende >

Reacties 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *