Spreuken en gedichten van Lies Smeets-Houben

Literatuur & Biografieën 2 Reacties

Vandaag kreeg ik dit bijzondere boek in handen. Na het overlijden van hun moeder/oma verzamelden Tilly en Gadisja Lasini de afgescheurde kalenderblaadjes en allerlei andere kladjes waarop Lies Smeets-Houben tot haar overlijden in 2014 gedichtjes schreef. Bijzonder kwiek tot op zeer hoge leeftijd (104) en beroemd/bekend in heel Stein eo, schreef Lies prachtige woorden, zinnen, spreuken en gedichten. Tilly en Gadisha bundelen de prachtige schrijfsels van hun moeder/grootmoeder in dit prachtige boek: Spreuken en gedichten van Lies Smeets-Houben. Een bijzonder mooie initiatief en prachtig eerbetoon aan hun (groot)moeder.

 

< VorigeVolgende >

Reacties 2

 1. Kunt U mij aangeven waar ik het boek;

  “ Spreuken en gedichten “ van Lies Smeets- Houben kan bestellen?

  1. Post
   Author

   Dag Angelie,
   Helaas weet ik dat niet. Ik denk dat het niet te bestellen is Ik leende het boek destijds van mijn buurvrouw, die bevriend was met de familie die het boek samenstelde. Het is dacht ik een boek dat in de familie bleef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *