Zonnige ontspanning

Buiten, Klein geluk Geef een reactie

De zon was een kadootje vanmiddag. Vandaag liep ik langs een ander stuk van de Geleenbeek. In en rondom Sweikhuizen. Ik kwam door het Danikerbos, het Stammenderbos, langs Kasteel Terborg. Het is nog behoorlijk groen overal. Onderweg probeerde ik me voor te stellen hoe gekleurd de herfst hier zal zijn. Vast ook heel bijzonder. Ik liep vele malen in dit gebied. Gezellig en leuk waren hier de vele zondagochtendenwandelingen met vriendinnen en de honden. Vandaag was ik alleen (bevalt ook prima) en een afgesloten bruggetje over de Geleenbeek dwong me van mijn route af te wijken. Zo ontdekte ik dat er niet alleen een Danikerbos is, maar dat er ook een buurtschap Daniken is. Nooit geweten en dat binnen 6 km van mijn thuis. Ik kwam op nog meer plekken en paadjes waar ik ook tijdens die zondagochtenden nog nooit eerder was. Genoten van kronkelende bospaden en van zonnige veldwegen, van weidse akkers en onverwachte hoogteverschillen. Opnieuw een fijne ontspannen middag in een altijd prachtig wandelgebied.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *