Wie domme dingen doet, wordt wijs | Lisette Thooft

Persoonlijke Ontwikkeling Geef een reactie

Accepteren is het allerbelangrijkste, maar ook het allermoeilijkste. Ik las dit in een interview met een leraar die na een motorongeluk gehandicapt raakte. Ik zie dat ook in mijn eigen situatie. Na accepteren van de consequenties van het ongeval van mijn man konden we pas verder met ons leven. Lisette Thooft laat me in haar boek ‘Wie domme dingen doet, wordt wijs’ zien waarom dat zo is, maar ze wijst me nog op zoveel meer. Bijvoorbeeld dat een crisis in het leven nodig is om de kracht in jezelf te ontdekken. Ze leert me ook meer van mijzelf te houden en waarom dat belangrijk is. Dat fouten maken mag of moet zelfs, want het brengt je verder, zeker met betrekking tot je zelfvertrouwen en vertrouwen in de wereld (om je heen). Lisette heeft een prettige schrijfstijl en haar humor en zelfreflectie helpen om jezelf ook te spiegelen, zonder dat het alleen maar zeer doet. Kortom: een aanrader, een must-read.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *