Hij geniet met mij mee

Buiten, Liefde Geef een reactie

Ik geniet van mijn wandelingen, van het buiten zijn. Ook van de vele lieve reacties van (social-media)-vrienden en -bekenden op al die wandelingen. Maar vooral geniet ik van de reactie van mijn man. Vond hij het eerst 3xniks dat ik weg ging en er een ‘vreemde’ voor hem kwam zorgen, is dat ondertussen helemaal anders. Hij vraagt inmiddels honderduit als ik thuis kom: ‘Hoe was het, waar was je, heb je al foto’s, wat groeit daar langs de weg, waar ga je de volgende keer heen enz.’ En geeft tips over hoe mooi het daar zal zijn in het voorjaar en dat ik daar zeker terug moet gaan. Vandaag kon ik hem vertellen over de prachtige tour vanaf Windraak, langs Puth, via de mooie dorpen Oirsbeek en Doenrade door velden en bosranden. Over onverwachte paadjes, mooie doorkijken en zonnige vergezichten, over nieuwsgierige koeien die toch maar liever niet allemaal op de foto wilden. Over hoe de zon speelt door de bomen en voor schitterend licht zorgt. Een hele mooie, zonnige herfstdag met een prachtige 11 km-tocht die ik graag deel.

< VorigeVolgende >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *